دنیای طراحی وب به طور پیوسته در حال تغییر و دگرگونی است. تکنولوژی ها و ابزارهای جدید طراحی سایت هر روزه وارد می شوند و همچنین تکنولوژی های قدیمی تر از چرخه خارج می شوند و به مرور منسوخ می شوند. طراحی یک وبسایت چیزی نیست که با سرهم کردن چند ماژول و افزونه بتوان آن را انجام داد. شما برای اینکه طراحی سایت را به طور حرفه ای واصولی یادگیرید باید درک درستی از تمام مراحل سایت داشته باشید.اگر شما علاقه مند به صنعت طراحی وب یا یک توسعه دهنده وبسایت هستید؛ مقالات این بخش از جت می تواند کمک بسیار زیادی برای حرفه ای تر شدن شما بکند. یادگیری فناوری های جدید طراحی سایت، برای همه متخصصین و فعالان دنیای وب ضروری است.
مقالات آموزش طراحی وب سایت حرفه ای و آموزش طراحی سایت همراه با تکنیک های نوین و آخرین روش های طراحی در دنیا را می توانید در این بخش مطالعه نموده و بهترین محصولات آموزشی در این زمینه را انتخاب کنید.با فراگیر شدن استفاده از اینترنت و سهولت دسترسی به سایت های اینترنتی، بسیاری از افراد و شرکت ها در صدد داشتن یک وب سایت هستند. برخی نیز از این بازار بکراستفاده نموده و اقدام به ایجاد کسب و کاری اینترنتی کرده اند. با داغ شدن خرید و فروش در حوزه وب و بازدید کنندگان خریدار، شما می توانید با یادگیری دوره های طراحی و برنامه نویسی وب، وارد فضای بازار کار شوید.
آموزش طراحی سایت به ویژه در دنیای امروز از آن دست آموزشهایی است که از ارزش بسیاری برخوردار بوده و عده زیادی از افراد نیز به دنبال یادگیری آن هستند؛ چراکه وقتی بتوانید یک سایت طراحی کنید میتوانید برای خود یک کسب و کار راه بیندازید و در نتیجه نهتنها برای خود درآمدزایی می کنید حتی اشتغالزایی نیز می توانید داشته باشید.
برای اینکه بتوانید یک سایت شکیل طراحی کنید که پاسخگوی نیاز کاربران باشد؛ به مجموعهای از مهارتها در کنار هم نیاز خواهید داشت.
HTML
اصلیترین برنامه برای طراحی وبسایت زبان HTML است. امروزه بسیاری از برنامههای طراحی وبسایت کدهای HTML را در خود دارند و به اجرا درمیآورند اما بههرحال اگر بخواهید در طراحی وبسایت موفق باشید باید HTML را بدانید. با این زبان شما قادر خواهید بود طرحهای خود را بهتر پیادهسازی کنید.
CSS
CSS یک زبان برای نحوه نمایش سایت و نمایش المانهایش است. در حقیقت دومین زبان مهم برنامهنویسی پس از HTML همین زبان است. برای شروع آموزش برنامهنویسی بهتر است HTML و CSS را در کنار هم یاد بگیرید.
UI و UX
یو ایکس درواقع همان تجربه کاربری است و UI رابط کاربری است. هر دوی این مهارتها مهم هستند و باید در کنار یکدیگر مورد توجه قرار بگیرند. تجربه کاربری اولین راه بشر برای تولید یک وبسایت یا محصول است. «تجربه کاربر» به تعامل بین کاربر و یک محصول یا خدمات اشاره دارد. طراح UX به همه عناصری فکر میکند که تجربه را برای کاربر میسازد. برای مثال: مرحله پرداخت قیمت محصول یا خدمات در یک وبسایت در خرید آنلاین تا چه حد ساده و برای کاربر قابل درک است؟ آیا فلان اپلیکیشن بانکی به کاربر کمک میکند تا پولهایش را مدیریت کند؟ هدف نهایی طراحی UX ایجاد تجربههای دلپذیر، آسان، کارآمد، مرتبط و همه جانبه برای کاربر است.
بیشتر بخوانید : تفاوت ui و ux چیست؟
شناخت سیستمهای مدیریت محتوا
امروزه بسیاری از افراد استفاده از CMS ها را بر طراحی اختصاصی وبسایت ترجیح میدهند. محبوبترین آنها وردپرس، جوملا و دروپال هستند. برخی از مزیتهای این سیستمها در مقایسه با طراحی اختصاصی را میتوان اینگونه عنوان کرد: با CMS ها شما زمان کمتری را برای طراحی وبسایت مصرف میکنید (برای مثال با وردپرس میتوانید در مدت 2 هفته یک وبسایت برای مشتریان خود بسازید). بهروزرسانی وبسایت شما نیز راحتتر انجام خواهد شد.
آگاهی از سئو و قواعد حاکم بر آن
سئو، مجموعه فعالیتهای مختلفی است که برای یک وبسایت انجام میدهیم تا آن وبسایت جایگاه بهتری در نتایج جست و جو بیابد. قواعد سئو باید در همه مراحل از طراحی وبسایت گرفته تا طرز چیدن المانهای یک وبسایت و ... رعایت شود. اگر وبسایتی در صفحه اول نتایج گوگل نمایش داده شود، نشاندهنده آن است که قواعد سئو را رعایت کرده است.
اگر میخواهید طراح وبسایتی موفق باشید یا به عنوان توسعهدهنده front end به فعالیت بپردازید باید سئو را کامل یاد بگیرید.
آشنایی با روشهای قدیمی طراحی وبسایت
باید امکانات قدیم و جدید طراحی وبسایت را بشناسید. برای نمونه ممکن است مشتری شما سایتی را 3 سال پیش طراحی کرده باشد و از شما بخواهد که وبسایت او را بروز کنید.
طراحی ریسپانسیو سایت مشتریان
با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از کاربران اینترنت، گوشیهای همراه و تبلت را جایگزین لپ تاپ و کامپیوترهای شخصی کردند؛ بنابراین یک طراح سایت باید سایتی را طراحی کند که با صفحه گوشی و تبلت سازگار باشد که البته این امر برای سئوی سایت نیز بسیار بااهمیت است.
آموزش طراحی سایت از طریق سایتهای آموزشی
مجموعههای زیادی به آموزش رایگان طراحی سایت میپردازند. برخی از آنها از طریق سیستمهای مدیریت محتوا آموزشهای خود را ارائه میکنند و برخی دیگر راهاندازی سایت را با زبانهای برنامهنویسی آموزش میدهند.
یادگیری طراحی سایت از طریق بسترهای آموزشی آنلاین نهتنها بسیار مقرونبهصرفه و کاربردی است، بلکه باعث میشود افراد شاغل و پرمشغله یا آنهایی که در شهرستانها هستند بتوانند هر زمانی به آموزشها دسترسی داشته باشند.
شاید فکر کنید رایگان بودن آموزش طراحی سایت به صورت آنلاین ممکن است باعث پایین بودن کیفیت آنها شود، در حالی که به هیچ وجه این طور نیست و مطالب آموزشی آنها عموماً ساده و کاملاً قابل استفاده است. چراکه بسیاری از این پلتفرمها یا خدمات طراحی سایت ارائه میدهند یا کلاسهای آموزشی برگزار میکنند و از همین رو برای بهتر شدن شهرت و جذب مشتری، آموزشهایی روان و با زبان قابلفهم ارائه میدهند. بهترین وبسایتهای آموزش طراحی سایت را در پایین برای شما لیست کردهایم. البته فراموش نکنید که وبسایتهای انگلیسیزبان نیز مطالب بهروز و حرفهای برای آموزش طراحی وبسایت دارند. از مطالب آنها نیز میتوانید در این راستا بهره ببرید.
از جمله سایتهای رایگان آموزش طراحی سایت که آموزشهایی مفید و روان در وبلاگهای خود ارائه کردهاند عبارتاند از:
این وبسایت انگلیسیزبان، یک وبسایت جهانی برای آموزش عملی انواع زبانهای برنامهنویسی است. با سایت w3school نیازی به گذراندن دورههای برنامهنویسی نخواهید داشت و میتوانید در محیطی که خود سایت برایتان فراهم کرده تمامی کدها را امتحان کرده و نتیجه را مشاهده نمایید.
سایت همیار وردپرس از مدتها پیش به عنوان یک سایت آموزش وردپرس شناخته شده است و اکنون نیز به عنوان مرجعی کامل و بهروز از آموزشهای رایگان پیرامون نحوه کار با وردپرس و افزونههای آن مشغول فعالیت است.
در سایت جت آموزشهای جامع طراحی سایت پیرامون انواع زبانهای برنامهنویسی، UI، UX، وردپرس و سایر جزئیات مرتبط با زبانی روان و از پایه آموزش داده شدهاند. در این سایت به صورت مفصل در مورد بخشهای مختلف آموزش طراحی سایت صحبت شده است و میتوانید گام به گام پیش بروید.جت مرجعی تخصصی برای یادگیری طراحی وب و برنامه نویسی است. ما در این سایت با بهره گیری از نیروهای متخصص، باتجربه و با تحصیلات آکادمیک بالا، تمام تلاش خود را برای تهیه و تولید آموزش های با کیفیت و حرفه ای طراحی سایت انجام می دهیم. برای یادگیری طراحی سایت از پایه تا پیشرفته همراه ما باشید.
در این بخش از سایت جت مقالات آموزشی از برنامه نویسی تا سیستم های مدیریت محتوا به شما آموزش داده می شود.
آموزشهای سایت جت پیرامون طراحی سایت نسبت به سایر وبسایتهای آموزشی جامعترند؛ به طوری که تمامی موارد زیر را در برمیگیرد:
و حتی آموزش حواشی مرتبط با طراحی سایت مانند:
همین جامع بودن آموزشهای سایت جت در کنار شروع آموزشها از پایه برای افرادی که آموزشها را از سطح مقدماتی شروع میکنند و پیشبرد آنها به سوی اصول پیشرفتهتر و حرفهایتر و همچنین زبان ساده و روان در آموزشها میتوانند دلیلی بر برتری سایت جت نسبت به سایر وبسایتهای آموزش طراحی سایت رایگان باشند.
یادگیری و آموزش طراحی سایت ، در دنیای دیجیتال امروزی برای علاقه مندان به حوزه دیجیتال یک سرمایه گزاری ویژه است. در این بخش طراحی وبسایت را از پایه تا پیشرفته خواهیم داشت که با بیانی ساده و شیوا به صورت صفر تا صد رایگان برای استفاده شما عزیزان آماده کرده ایم.
فعالیت در حوزه وب به دو بخش کلی طراحی وب و برنامه نویسی وب تقسیم می شود. این تقسیم بندی از آن جا ناشی می شود که نرم افزار های مبتنی بر طراحی وب دارای دو بخش هستند. بخش اول، بخش سمت مشتری بوده که فرد، در کامپیوتر شخصی خود به کمک یک نرم افزار به نام مرورگر که معمولا گوگل کروم و یا فایرفاکس است به بخش سرویس دهنده متصل شده و از او درخواست اطلاعات می کند. ایجاد آن بخش از نرم افزار تحت وب که کاربر در مرورگر خود می بیند را ما به اصطلاح طراحی وب می نامیم. بنابراین طراحی وب تمام تکنیک ها و ابزارهایی است که به شما اجازه می دهد صفحات وبی را ایجاد کنید که مشتری با آن ها کار می کند. شما برای ایجاد صفحات وب می بایست دوره های HTML، CSS، JavaScript و jQeury را فراگیرید. بخش دوم، بخش سرویس دهنده یا سرور است. این بخش معمولا بر روی یک کامپیوتر راه دور قرار دارد و کاربر از طریق صفحات وب در مرورگر خود با این بخش ارتباط بر قرار می کند. برای ایجاد بخش سرویس دهنده یک نرم افزار تحت وب، شما می بایست برنامه نویسی وب را فرابگیرید.برنامه نویسی وب تمامی ابزارها و تکنولوژی هایی است که به شما اجازه آن را می دهد که بخش سرویس دهنده یک وب سایت را ایجاد کنید. این بخش، اطلاعاتی که می بایست برای مشتری نمایش داده شوند را به مرورگر او بر می گرداند و وظیفه اش سرویس دهی به مشتریان راه دور است. در این حوزه شما می توانید برنامه نویسی با زبان PHP یا ASP.NET و یا Java Web Programming را فراگیرید زبان های برنامه نویسی فراوانی وجود دارند که می توانید به کمک آن ها بخش سرویس دهنده را ایجاد نمایید.
سادهترین نرمافزارهایی که برای طراحی وبسایت نیاز خواهید داشت یک نرمافزار طراحی افکتهای گرافیکی مثل فتوشاپ و یک نرمافزار کد نویسی مانند dreamweaver، front page یا visual studio خواهد بود.
بقیه آنچه ممکن است بسته به طرحی که برای سایت خود برمیگزینید یا سیستم مدیریت محتوایی که انتخاب میکنید لازم شود در جریان کار برایتان مشخص خواهد شد.
فتوشاپ و illustrator از محبوبترین نرمافزارهای طراحی وبسایت هستند. برای کار با این نرمافزارها باید بسیار خلاق باشید. برای مثال عکسها و لوگوی یک برند نیاز به طراحی قبل از بارگذاری در سایت دارند؛ بنابراین نحوه کار با نرمافزارهای طراحی برای یک طراح وبسایت مزیتی ارزشمند به حساب میآید.
وقتی با اصول طراحی سایت آشنا شوید کسب درآمد برایتان از راههای متنوعی میسر خواهد شد. البته باید تلاش کنید موارد دیگر را نیز در کنار طراحی سایت رعایت کنید.
میتوانید بعد از یادگیری اصول طراحی سایت، برای خودتان یک سایت فروشگاهی، سایت ارائه خدمات، خبری یا هر نوع سایت دیگری طراحی کنید و از طریق ارائه خدمات، فروش محصول یا تبلیغات در سایت کسب درآمد کنید.
یکی دیگر از روشهای کسب درآمد از طراحی سایت ارائه خدمات طراحی سایت و پشتیبانی از آن برای مشتریان است. به این منظور باید خودتان را به مشتریان معرفی کنید. ابتدا یک سایت شکیل به عنوان نمونه کار برای خود طراحی کرده و در آن اطلاعات تماس خود را وارد کنید. سپس در سایتهای دیگر به تبلیغ کارتان بپردازید تا مشتری جذب کنید.
همچنین میتوانید در آموزشگاههای حضوری و غیرحضوری (مثل سایت فرادرس) به آموزش طراحی سایت بپردازید و به این ترتیب خودتان را به عنوان یک برند معتبر به مشتریان معرفی کنید.
سخن آخر
در دنیای امروز تمام کسب و کارها به یک وبسایت ختم میشوند؛ بنابراین اگر به طراحی سایت علاقه دارید و در حال حاضر در جستجوی یک شغل مناسب هستید، همین الآن دست به کار شوید و از طریق وبسایتهای آموزش رایگان طراحی سایت مثل سایت جت به یادگیری این حرفه مشغول شوید. به این وسیله نهتنها برای خود شغلی فراهم خواهید کرد، بلکه میتوانید برای دیگران نیز طراحی سایت کنید یا آموختههایتان را رایگان یا غیر رایگان به علاقهمندان آموزش دهید.